0 items
€ 0,-

Adres

Watermanweg 19
3067 GA Rotterdam

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag10:00 - 17:30
Woensdag10:00 - 17:30
Donderdag10:00 - 17:30
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:30
Zondag12:00 - 17:00

Hoogenboezem

Woonwinkel Rotterdam

Je huis is de belangrijkste plek die er is. Je interieur laat zien wie je bent, van wie je houdt en wat je graag doet. Als je thuis komt, wil je natuurlijk dat dit ook écht als thuis voeltl Bij Hoogenboezem weten we dit al 95 jaar lang en zijn we een gevestigde naam in de woonwinkelbranche.

We laten onze liefde voor interieur zien door continu op de hoogte blijven van de laatste woontrends door alle internationale woonbeurzen af te struinen voor inspiratie. Verder voegen we wekelijks nieuwe producten toe aan ons meubel assortiment, wat onder andere bestaat uit een brede selectie van IN.HOUSE producten. In samenwerking met de beste leveranciers en fabrikanten ontwikkelen we eigentijdse producten die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Tegelijkertijd besteden we veel aandacht in onze winkel om woonstijlen zoals landelijk, modern, eigentijds en industrieel goed tot hun recht te laten komen.

Je kunt onze website bekijken voor meer informatie en inspiratie. Maar wij vinden het gewoon veel leuker om je bij ons in de winkel te mogen ontvangen en te woord te staan! We staan garant voor deskundig advies, gratis interieuradvies en vertellen je alles over onze eigen vakkundige bezorgservice.


MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE INTERIEURADVISEUR

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.

Advies over:

* Verplichte velden