Cart

Hartog Wonen

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag gesloten

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.hartogwonen.nl

 

Woonwinkel Sliedrecht

Hartog Wonen biedt een afwisselend én actueel aanbod in meubelen en eigentijdse accessoires voor de woon- en slaapkamer die worden gerepresenteerd in een stijlvolle showroom. Zowel liefhebbers die hun interieur modern inrichten als zij die van tijdloos wooncomfort houden zijn bij onze meubelzaak in Sliedrecht aan het juiste adres voor onze brede en gevarieerde collectie.

Alle trends op woon- en slaapgebied volgen we op de voet en dat is terug te zien in het eigentijdse aanbod dat staat in de showroom. Laat je tijdens een bezoek aan de showroom inspireren door de mooi ingerichte woonstudio’s die je het ruime aanbod comfortabele zitmeubelen, de variatie in kasten en tafels en diversiteit aan modellen boxsprings en ledikanten tonen. Voor elke stijl, smaak én budget hebben we altijd een passende keus!

Al jaren lang levert Hartog Wonen kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid op woon- en slaapgebied en staat bekend als een gerenommeerd bedrijf. Toonaangevend in de regio, deskundig interieuradvies, persoonlijk maatwerk, uitstekende service met het comfort van de CBW-garantie, vakkundige bezorging en montage en laagste prijsgarantie zijn de speerpunten waar ons vooruitstrevende bedrijf voor staat.

Wil je de woon- of slaapkamer eens flink op de schop nemen maar kom je er zelf niet uit, wij helpen je graag! Je bent van harte welkom in onze woonwinkel in Sliedrecht om al onze producten van o.a. INHOUSE, Henders & Hazel en XOOON te bewonderen. Onze verkoopadviseurs staan daarna voor je klaar om jouw woonwensen te vertalen naar een inrichting die volledig bij je past.

Je vindt Hartog Wonen op de Leeghwaterstraat 71 in Sliedrecht. Je parkeert gratis op de parkeerplaats voor de showroom.


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseurs zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.