Cart

Hartog Wonen

Woonwinkel Sliedrecht

Hartog Wonen biedt een afwisselend én actueel aanbod in meubelen en eigentijdse accessoires voor de woon- en slaapkamer die worden gerepresenteerd in een stijlvolle showroom. Zowel liefhebbers die hun interieur modern inrichten als zij die van tijdloos wooncomfort houden zijn bij onze meubelzaak in Sliedrecht aan het juiste adres voor onze brede en gevarieerde collectie.

Al jaren lang levert Hartog Wonen kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid op woon- en slaapgebied en staat bekend als een gerenommeerd bedrijf. Toonaangevend in de regio, deskundig interieuradvies, persoonlijk maatwerk, uitstekende service met het comfort van de CBW-garantie, vakkundige bezorging en montage en laagste prijsgarantie zijn de speerpunten waar ons vooruitstrevende bedrijf voor staat.

Wil je de woon- of slaapkamer eens flink op de schop nemen maar kom je er zelf niet uit, wij helpen je graag! Je bent van harte welkom in onze woonwinkel in Sliedrecht om al onze IN.HOUSE producten te bewonderen. Voor elke stijl, smaak én budget altijd een passende keus! Niet de mogelijkheid om zelf naar onze winkel te komen? Maak dan gebruik van onze ophaal- en brengservice. Je wordt thuis opgehaald en na het bezoek aan onze showroom weer terug gebracht.


MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE INTERIEURADVISEUR

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.

 

Adresgegevens

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag gesloten

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.hartogwonen.nl