Cart

Meeks Meubelen

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.meeksmeubelen.nl

Woonwinkel Vorden

Meek's Meubelen Sfeervol Wonen & Slapen in Vorden, Gelderland, bied je op een oppervlakte van maar liefst 7.000 vierkante meter een enorme woonbeleving. Met de vijf aansprekende collecties / afdelingen kun je op alle gebieden slagen voor de smaakvolle en duurzame inrichting van jouw woning.

Houd je van een romantische, klassieke, tijdloze of landelijke inrichting en ben je op zoek naar betaalbaar comfort van een hoge kwaliteit? dan is een bezoek aan Meek's Meubelen in Vorden de moeite meer dan waard. Of je nu op zoek bent naar een bankstel, eethoek, fauteuil, lederen meubelen, een kast, een complete slaapkamer of een relaxfauteuil, op 7.000 vierkante meter in verschillende (onlangs gerenoveerde) toonzalen kan je jouw hart ophalen.

Kom gewoon eens langs in onze woonwinkel in Vorden en we staan je graag persoonlijk te woord over onze collectie om je vrijblijvend persoonlijk advies te geven. Onze meubelzaak geeft je de perfecte mogelijkheid om inspiratie op te doen en onze mensen doen er alles aan om steeds voor een actuale sfeervolle showroom te zorgen. Heeft u een keuze gemaakt? dan zorgen wij er voor dat deze goed worden bezorgd en geïnstalleerd in uw woning.


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.