Het veranderen van je eetkamer kan een enorme impact hebben op de uitstraling en sfeer van je interieur. Het kiezen van nieuwe eetkamerstoelen is daarbij erg belangrijk. Maar door de vele opties en verschillende soorten stijlen, kan het lastig zijn om te bepalen welke stoelen bij jouw smaak en budget passen. Gelukkig kun je bij ons ook stoelen onder de €200,- vinden die zowel stijlvol als betaalbaar zijn. Wij laten je zien waar je op moet letten bij het aanschaffen van nieuwe eetkamerstoelen en showen je onze absolute toppers onder de €200,-!

Stoelen onder €200,- - button

Waar moet je op letten bij het kopen van nieuwe stoelen?

★ Zorg ervoor dat de eetkamerstoelen matchen met de eettafel en houdt hierbij rekening met de soort stijl die je wilt toepassen.
★ Denk na of je eetkamerstoelen met of zonder armleuningen wilt en wat voor pootsoort je mooi en praktisch vindt. Gaat de voorkeur uit naar stalen of houten poten of heb je liever stoelen met wieltjes eronder?
★ Houdt er rekening mee dat de stoelen qua zithoogte goed aansluiten bij de eettafel, zodat je een juiste lichaamshouding kan aannemen en er genoeg ruimte is om aan te schuiven.
★ De keuze van materiaal is erg belangrijk. Denk goed na welke stijl je wilt toepassen en wie de stoelzitters gaan zijn. Heb je kinderen of huisdieren? Kies dan voor een onderhoudsvriendelijk materiaal zoals velvet of microleer.
★ En als laatste: zorg ervoor dat de stoelen comfortabel zitten. Hierdoor wordt lekker lang tafelen nóg leuker!

Onze stoeltoppers onder de €200,-

Eetstoel Dominta: €119,-

De elegante en comfortabele eetstoel Dominta is gemaakt van de trendy stof bouclé en is echt een pareltje om te zien. Bouclé stof is sterk, robuust en voelt ook nog eens heerlijk zacht aan. Deze comfy eetstoel zorgt er gegarandeerd voor dat jij heerlijk kunt relaxen tijdens het eten. Ze is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, zodat je eenvoudig een leuke kleurenmix aan je eettafel kunt samenstellen!

Lekker lang tafelen tip!

Combineer eetstoel Dominta met de uitschuifbare eettafel Altari. Door het zwarte metalen frame krijgt Altari een stoere uitstraling en de combinatie met het eikenfineer zorgt ervoor dat de eettafel tijdloos is. Altari heeft een standaard lengte van 190cm, maar wat deze tafel pas écht uniek maakt is dat het blad tot wel 60cm uitgeschoven kan worden. Hierdoor krijgt de tafel een lengte van 250cm en creëer je gemakkelijk extra ruimte voor al je visite!

Stoel Dominta - button     Eettafel Altari - buttonStoelen onder 200 euro - Stoel Dominta en eettafel Altari - INHOUSE

Eetstoel Cardina: €149,-

Deze fluweelzachte eetkamerstoel heeft een moderne, stoere en tijdloze uitstraling. Cardina is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: antraciet, taupe en groen. Voor een leuke variatie aan kleur in je eethoek kun je ervoor kiezen om de drie verschillende kleuren met elkaar te mixen. Hierdoor creëer je een speelse en gezellige look!

Lekker lang tafelen tip!

Om je eethoek helemaal af te maken kun je eetstoel Cardina combineren met designtafel Canarias. Deze tafel is voorzien van een zwart metalen onderstel en een gebruiksvriendelijk en slijtvast HPL bovenblad. Bij de aanschaf van eettafel Canarias kun je zelf kiezen uit verschillende maten, bladvormen, onderstellen en randafwerkingen. Hierdoor is deze tafel helemaal naar wens samen te stellen!

Stoel Cardina - button     Eettafel Canarias - buttonStoelen onder 200 euro - Stoel Cardina en eettafal Canarias - INHOUSE

Eetstoel Santia: €159,- (nu tijdelijk afgeprijsd!)

Deze elegante armstoel is uitgevoerd met een mooie zwarte metalen poot en een comfortabele kuipzitting met armleuningen én is voorzien van een handig terugdraaimechanisme. Hierdoor draait de stoel altijd weer terug naar de originele positie. Model Santia is te bestellen per 2 in de kleuren antraciet, cognac, groen of grijsbruin. Door het aanbod aan kleuren kun je eenvoudig een leuke kleurenmix aan je eettafel samenstellen!

Stoel Santia - button

Stoelen onder 200 euro - Stoel Santia

Eetstoel Jernio: €179,-

Armstoel Jernio krijgt door de zwarte metalen poten en armleuningen een stoere en industriële look. De stoel is te verkrijgen in de kleuren antraciet, cognac en groen. Creëer rust in je eethoek door 4 of 6 dezelde kleur stoelen aan je eettafeln te plaatsen of kies voor een speelse look door kleuren te combineren!

Stoel Jernio - button

Stoelen onder 200 euro - Stoel Jernio - INHOUSE

Hulp nodig bij het uitzoeken van de perfecte stoel?

Ben jij op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen onder de €200,- en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Onze adviseurs kunnen je helpen met het vinden van dé perfecte stoel voor in jouw eethoek. Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis interieuradvies!

Gratis interieuradvies - button