Tijdloos wordt vaak gezien als ‘saai’, maar niets is minder waar! Een stijlvol en tijdloos interieur gaat niet mee met de interieurtrends, maar valt vooral op door de functionaliteit en kwaliteit. Meubels hebben een strak en simpel ontwerp, zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld hout en rustige kleuren. Een tijdloos interieur hoeft niet karakterloos te zijn, maar kan juist ook erg warm en stijlvol zijn. Wij laten je graag onze meest stijlvolle en tijdloze meubels zien!

Alle tijdloze meubels - button

5 tips voor een stijlvol en tijdloos interieur

1. Kies voor neutrale kleuren zoals wit, beige en grijs. Deze zijn perfect te gebruiken als basis voor een tijdloos interieur.
2. Gebruik natuurlijke materialen zoals hout, metaal, glas en stof. Deze materialen zorgen voor een stijlvolle uitstraling en zijn makkelijk met elkaar te combineren.
3. Vermijd meubels met teveel tierelantijntjes of opvallende patronen, deze zijn vaak gedateerd en erg trendgevoelig.
4. Kies je meubels uit aan de hand van kwaliteit. Een tijdloos interieur moet immers lang meegaan!
5. Plaats niet teveel accessoires, vooral niet met té drukke printjes en kleuren. Hou het elegant en kies daarom voor één groter item in plaats van verschillende kleine.

Top 5 meubels met een tijdloze uitstraling

1. Hoekbank Carolina: modern én tijdloos

Hoekbank Carolina komt in ieder interieur tot haar recht, vandaar dat ze ook perfect in een tijdloos interieur past. Deze bank is modern vormgegeven en kan ook nog eens uitgevoerd worden in 3 soorten zitcomfort. Wat Carolina verder uniek maakt is dat ze in veel verschillende maten, kleuren, stofsoorten en opstellingen te verkrijgen is. Niet voor niets is deze bank onze echte maatwerktopper!

Meer over Carolina - button

Stijlvol en tijdloos - Hoekbank Carolina - INHOUSE

2. Meubelserie Altari: tijdloos, stoer en functioneel

Deze complete meubelserie bestaat uit 2 opbergkasten, een vitrinekast, dressoir, TV-meubel, salontafel en een eettafel. Het zwarte metalen frame geven deze Altari meubels een stoere uitstraling. Dit in combinatie met het eikenfineer zorgt ervoor dat deze meubelserie erg kwalitatief en tijdloos is. Door de vele lades en kastjes is er altijd genoeg ruimte om je spullen in op te bergen. De deuren en lades zijn voorzien van een softclose systeem, waardoor deze automatisch zachtjes sluiten. En wat deze meubelserie helemaal compleet maakt is de LED verlichting in de open vakken!

Meer over Altari - button

Stijlvol en tijdloos - Meubelserie Altari - INHOUSE

3. Hoekbank Virgio: dé eye-catcher met chaise longue

Hoekbank Virgio is met haar moderne en tijdloze vormgeving een echte eye-catcher voor in de woonkamer. Deze ruime bank met chaise longue is voorzien van rechte armleuningen en zwarte metalen poten, wat de bank een kubistische en strakke uitstraling geeft. Ben je helemaal weg van model Virgio, maar heb je liever een andere zitcombinatie, kleur of stof? Ook dat is mogelijk!

Meer over Virgio - button

Stijlvol en tijdloos - Hoekbank Virgio - INHOUSE

4. Stoel Cardina: tijdloos en luxueus

Model Cardina is een tijdloze stoel met een moderne uitstraling. Het zwarte metalen frame en de velvet stof geven de stoel een stoere maar toch ook luxueuze look. Deze stoel is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, taupe en groen. Voor een wat rustigere sfeer kun je kiezen voor 4 of 6 stoelen van dezelfde kleur. Hou je toch wat meer van een speelsere uitstraling? Combineer dan de verschillende kleuren met elkaar!

TIP!
Combineer eetkamerstoel Cardina met eettafel Canarias! Deze tafel met een slijtvast HPL bovenblad en zwart metalen onderstel gaat jarenlang mee. Daarnaast is deze tafel één van onze maatwerktoppers. Door de eindeloze mogelijkheden kun je Canarias helemaal naar wens samenstellen!

Meer over Cardina - button     Meer over Canarias

Stijlvol en tijdloos - Stoel Cardina en tafel Canarias - INHOUSE

5. Fauteuil Liberta: de tijdloze en robuuste parel

In fauteuil Liberta is het heerlijk genieten van een uitstekend zitcomfort. Deze fauteuil met 360 graden draaibaar frame heeft door zijn look en feel in veel woonkamers een plekje veroverd. Liberta heeft een robuust en trendy uiterlijk, maar past perfect in een tijdloos en hedendaags interieur. Kies zelf de kleur en stofsoort en hij zal gegarandeerd de show stelen in jouw living!

Meer over Liberta - button

Stijlvol en tijdloos - Fauteuil Liberta - INHOUSE

Voeg persoonlijkheid toe met accessoires

Door middel van accessoires krijgt je tijdloze interieur wat meer persoonlijkheid. Denk bijvoorbeeld aan kunstwerken, foto’s, planten of andere decoratieve items die passen bij jouw stijl. Probeer er voor te zorgen dat de ruimte niet rommelig oogt, maar juist een minimalistisch en opgeruimd geheel vormt.

Alle accessoires - button

Wil je nog meer wooninspiratie?

We hebben je natuurlijk al een aantal van onze favoriete stijlvolle en tijdloze meubels laten zien. Maar er zijn nog veel meer meubels waar je uit kunt kiezen. Vind je het lastig om tijdloze items toe te passen in je huidige interieur? Geen probleem! Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je hier graag bij. Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis interieuradvies in één van onze winkels!

Alle tijdloze meubels - button