Hou jij van een stoere en industriële look in je interieur? Wij wel! Deze woonstijl is niet voor niks een blijvertje. De stijl is geïnspireerd op oude fabrieken en loodsen waarbij ruwe materialen en robuuste meubels de basis vormen. Deze stijl ademt rauwheid, karakter en kracht. Wij laten je zien waarom een stoer interieur zo populair is en showen je onze favoriete meubels!

Alle industriële meubels - button

4 tips voor een stoer en industrieel interieur

1. Zwart, wit, grijs en bruin vormen het basispalet bij deze woonstijl. Voeg hier één accentkleur aan toe of combineer deze kleuren met materialen als baksteen, hout, beton of metaal voor de finishing touch.
2. Afgebikte muren, betonnen wanden of stalen draagbalken mogen gezien worden!
3. Pure en onbewerkte materialen zoals een leren bank of eettafel met boomstamblad zijn echte must-haves voor in deze stijl.
4. Maak gebruik van accessoires van hout in combinatie met zwart metaal. Dit zorgt voor een robuuste maar toch sfeervolle uitstraling!

Top 5 meubels met een industriële uitstraling

1. Hoekbank Omera: stoer én comfortabel!

Hoekbank Omera heeft een heerlijk zitcomfort en is ook nog eens prachtig vormgegeven. Onder de zitting zit een subtiele plint die naadloos doorloopt in de designpootjes. Deze bank geeft de perfecte uitstraling in een stoer en industrieel interieur. Daarnaast is er een ruime keuze aan opstellingen, stoffen en kleuren. Je kunt Omera dus zo stoer maken als je zelf wilt!

Meer over Omera - button

Industrieel interieur - Hoekbank Omera - INHOUSE

2. Eetkamerstoel Contiro: de robuuste parel!

Deze stoere eetkamerstoel is uitgevoerd in grijs microleder en is een echte parel voor in jouw industriële interieur. Door de vierkante zitting met rugleuning en een zwart metalen frame heeft de stoel een robuust uiterlijk. Daarnaast heeft Contiro ontzettend veel mogelijkheden. Naast de armstoel, kun je ook kiezen voor een bijpassende eetstoel zonder armleuning en een eetbank. Je hebt tevens de keuze uit diverse mooie motieven en stofsoorten om de stoel dé uitstraling te geven waar jij naar op zoek bent. Ook leuk om te weten; deze stoelen heb je al binnen 1 week in huis!

TIP!
Combineer eetkamerstoel Contiro met eettafel Gardo! Deze tafel met rustiek eikenhouten boomstamblad en spinpoot geeft je eethoek een stoere en industriële uitstraling. Daarnaast is deze tafel één van onze maatwerktoppers. Door de eindeloze mogelijkheden kun je Gardo helemaal naar wens samenstellen!

Meer over Contiro - button     Meer over Gardo - button

Industrieel interieur - Stoel Contiro - Tafel Gardo - INHOUSE

3. Hoekbank Ampera: een stoere designuitstraling!

Hoekbank Ampara heeft een eigentijdse, moderne maar toch stoere uitstraling. De teruggetrokken naad op de rugkussens en de zwarte metalen poten zorgen voor een designuitstraling. Het is mogelijk om bij de armleuning te kiezen voor een zwart metalen frame, dit zorgt voor een nog stoerdere look. Daarnaast is model Ampara verkrijgbaar als fauteuil, loveseat, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank of 3-zitsbank. Heb je haar liever in een andere kleur of stofsoort? Ook dat is geen probleem!

Meer over Ampara - button

Industrieel interieur - Hoekbank Ampara - INHOUSE

4. Draaifauteuil Monzone: eem industriële en eigentijdse look!

Deze leren draaifauteuil heeft een stoere look en leent zich perfect in een industriële woonstijl. De zitting is voorzien van nosagvering in combinatie met HR schuim, wat zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Monzone is verkrijgbaar in verschillende soorten materialen en kleuren, hierdoor kun je haar altijd gemakkelijk combineren met andere meubels en past ze gemakkelijk in ieder stoer interieur. Bestel je deze fauteuil nu, dan heb je haar ook nog eens binnen 1 week in huis!

Meer over Monzone - button

Industrieel interieur - Fauteuil Monzone - INHOUSE

5. Meubelserie Formia: trendy maar toch stoer!

Meubelserie Formia is uitgevoerd in zwart Lamulux en voorzien van een zwart metalen frame. Deze combinatie zorgt ervoor dat de meubels een trendy maar toch stoer uiterlijk hebben. Dankzij de hoogwaardige Lamulux afwerking hebben de Formia meubels de uitstraling en het gevoel van echt hout. Daarnaast is dit materiaal makkelijk in onderhoud én kras-, slijt- en stootvast.

Meer over meubelserie Formia - button

Industrieel interieur - Meubelserie Formia - INHOUSE

Maak je industriële look compleet met stoere accessoires

Een belangrijk element van industriële accessoires is het materiaal. Vaak zijn deze accessoires gemaakt van metaal, staal, beton of hout. Denk hierbij aan een metalen of houten bijzettafeltje, betonnen bloempot, een mand gemaakt van draad of kussens in stoere kleuren. Daarnaast is het belangrijk om niet té veel poespas toe te voegen aan je interieur. Met een aantal industriële items creëer jij al een sfeervolle maar toch stoere look!

Alle accessoires - button

Wil je nog meer inspiratie?

We hebben je natuurlijk al een aantal van onze favoriete industriële meubels laten zien. Maar er zijn nog veel meer meubels waar je uit kunt kiezen bij deze woonstijl. Vind je het lastig om deze stijl toe te passen in je huidige interieur? Geen probleem! Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je hier graag bij. Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis interieuradvies in één van onze winkels!

Alle industriële meubels - button