Wanneer je je favoriete serie aan het bingewatchen bent wil je natuurlijk zitten als een koning. Dan is een relax bank de perfecte bank voor jou! Een relax bank is een bank die gemaakt is om het voor jou aangenaam te maken. Maar welke opties zijn er en welke bank is geschikt voor jou? Dat hangt heel erg af van je wensen, maar dat een relax bank onmisbaar is in jouw interieur is een ding wat zeker is. We geven je drie redenen waarom!

1. Wow! Een relax hoekbank is comfortabel en perfect voor echte bankhangers

Zoals de naam het al zegt is een relax dé bank om op tot rust te komen. Banken met relax functie zijn in er in alle soorten en maten, bijvoorbeeld ook als hoekbank. Ideaal voor een gezin, want een hoekbank biedt genoeg ruimte voor iedereen. Maar ook als 2-zits of 3-zits bank. Een bank is een groot onderdeel van je woonkamer, daarom is het belangrijk dat je direct het wow gevoel hebt bij een bank. Je moet er namelijk elke dag op zitten. Wij beloven dat je bij een relax bank direct het wow gevoel zult hebben en dat is dus een van de redenen waarom een relax bank onmisbaar is in jouw interieur!

Bank met een WOW gevoel

 

2. Van (elektrische) relaxfunctie tot hoge rugleuning; oneindig veel mogelijkheden

Tijdens het zoeken naar een relax bank zal je erachter komen dat er veel opties zijn. Dat is ook waarom een relax bank zich onderscheid van een ‘gewone’ bank. De meest populaire opties zijn een hoofdsteun en een verstelbaar voeteneind. Maar wist je dat je hierbij ook kan kiezen voor een elektrische relaxfunctie? Bekijk hieronder een aantal van onze relaxbanken met bijbehorende functies. Chillen maar!

Hoekbank Nayomi met verstelbare hoofdsteunen

 

Relax hoekbank Ramonti met elektrische relaxfunctie

 

Relax hoekbank Celino met elektrische relaxfunctie, cupholders en USB poort

 

Hoekbank Alesso met relaxfunctie en verstelbare hoofdsteunen

 

Moderne relaxbank Rapalo met elektrische relaxfunctie, opbergruimte en verstelbare hoofdsteunen

 

• Relax bank Rigas met relaxfunctie, hoofdsteunen en opbergruimte

 Stel zelf samen

3. Een relax bank naar jouw wens? Je kunt hem zelf samenstellen!

Wat onze relax banken uniek maakt is dat je deze zelf kan samenstellen. Welke bank is jouw favoriet? Kies daarbij een passende kleur stof of leer en de juiste opstelling. Daarna kan je aan de slag met het toevoegen van relaxfuncties. Wil jij graag een dutje doen op de perfect afgestelde hoofdsteun, kies jij voor een elektrische relaxfunctie óf vind je een USB poort wel erg handig? Er zijn enorm veel mogelijkheden, ook qua woonstijlen. Ga je voor stoer industrieel, modern, klassiek of landelijk?

De vele mogelijkheden kunnen we niet allemaal online tonen. Dus maak een afspraak voor een gratis advies! Dit kan telefonisch, via mail of via videobellen. We staan klaar voor al jouw vragen!